Mellanni's Sateen ark er et af de blødeste lagner på Amazon

I modsætning til tung flannel til strenge vintre eller forfriskende tyl til svedige somre, er satinlagner normalt behagelige hele året rundt.Vævestilen skaber et silkeblødt touch, blødt og åndbart, så du ikke bliver overophedet i varmt vejr eller vågner, når det er køligt.Hvis du køber denne slags lagner på markedet, kan du finde højkvalitets sengetøj fra Amazon til en lavere pris, end du tror.
Mellanni er et af de mest populære sengetøjsmærker på Amazon - mange af dets sengetøjssæt har titusindvis af femstjernede vurderinger og mere end 100.000 femstjernede vurderinger - det tjener for nylig dem, der ønsker superbløde lagner. Satinlagner blev frigivet.Sengetøjet i 100 % økologisk bomuld er lavet af satinvævet, som er køligt og glat at røre ved og har en subtil glans.Følelsen er næsten sammenlignelig med silke, men satin er mere holdbart og mere behageligt.
Sengelagen er lavet af 400 garnantal og højkvalitets bomuldsfiber, som er slidstærkt.Mærket lover, at de ikke vil pilling, krympe eller falme over tid.Tværtimod bliver lagenerne kun blødere for hver vask, så du kan pakke dig ind i det nat efter aften.
Det tredelte dobbeltsengsæt starter ved kun $45, mens det firedelte californiske kingsize-sengesæt kan koste op til $65 - hvilket er langt lavere end tilsvarende sæt fra luksussengetøjsmærker.Hvert sæt inkluderer et fladt lagen, et fitted lagen og et eller to pudebetræk, afhængigt af den størrelse du har bestilt.Du kan også vælge mellem 10 solide farver, inklusive klassisk hvid, mørk bordeaux og lyseblå, så du kan forblive neutral eller tilføje legende popfarver.
Selvom den nyligt udgivne formular ikke har de titusindvis af anmeldelser indsamlet på Amazon for nogle af mærkets andre produkter, vil de helt sikkert snart hobe sig op.På trods af den lave pris lover satinlagner at føles bløde og luksuriøse, hvilket er lige så godt som sengetøj.
Når du klikker på linkene på denne hjemmeside og køber, kan Real Simple blive kompenseret.


Indlægstid: 14. september 2021